TRAJECT

“We doen het nu niet slecht, maar ik ben niet gerust in de toekomst. De markt is nu al zo competitief en het wordt steeds lastiger door anderen die onder onze prijs werken. Vroeger deed ik mijn job graag, maar op deze manier wordt het steeds minder leuk."

 

"Ik krijg regelmatig telefoontjes van mensen die bij mij een product of dienst willen kopen, maar ik bied dat product of die dienst helemaal niet aan. Ze hebben het verkeerd begrepen op mijn site.”

“Een aantal producten of diensten verkoop ik liever niet, het kost me meer moeite dan dat het me geld oplevert. Maar in mijn sector kan je nu eenmaal niet anders dan alles aanbieden, zeker?”

“We werken al jaren zoals we nu bezig zijn. Het is te druk nu om nog nieuwe klanten aan te kunnen. Groeien is niet mogelijk voor ons op dit moment.”

Herken je jezelf in deze uitspraken? Je bent niet de enige. En toch kan het anders. Samen met jou kom ik tot een oplossing waarbij deze uitspraken helemaal verleden tijd worden.

 1. We maken een overzicht van de huidige situatie. Wat doe je nu allemaal? Hoe ga je dan precies te werk? En hoe leg je dat aan je klant uit? Begrijpt die het wel meteen en snapt je klant wel hoe professioneel je bent en waarom jij beter bent dan je concurrent?
   

 2. We gaan samen op zoek naar wat je zelf graag doet en waar je expert in bent. We dromen even van de perfecte situatie. Hoe ziet jouw bedrijf eruit in die droom, wat doet je bedrijf allemaal wel en niet, en wat is jouw rol nog in die droomsituatie?
   

 3. We maken de brug tussen de huidige situatie en je droomsituatie. Hoe ver staan beide situaties uit elkaar? Wat is er allemaal haalbaar en realistisch? Spoiler: meer dan je denkt!
   

 4. We bepalen de concrete stappen om effectief van je huidige situatie naar je droomsituatie te gaan. Geen vage instructies, maar echt een concrete to-do-lijst.

Klaar om ook te werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf? Neem nu contact met me op.

Maarten Debie

Kerkplein 25

8791 Beveren-Leie

0485 61 01 82

maarten.debie@gmail.com

 • Maarten Debie LinkedIn
 • Ondernemercoach Facebook
 • Instagram