Sparringpartner voor ondernemers

Als sparringpartner voor eenmanszaken sta ik ter beschikking voor allerlei vragen, hoe groot of hoe klein ook. Dat kan telefonisch of via mail, maar als we beiden voelen dat er meer tijd nodig is om de vraag te beantwoorden of dat we dit meer in de diepte moeten bespreken, dan kunnen we ook een meeting inplannen of zelfs een thematisch traject op maat uitwerken.

Ik werk met een transparant creditsysteem. Je kiest zelf hoeveel credits je koopt en waaraan je ze spendeert. Ik bel jou sowieso elke maand even op om te horen hoe het gaat.

Advieslijn voor ondernemers

Als ondernemer zit je al eens met een prangende vraag waar je meteen een antwoord op wil of wil je je beslissing toch nog even aftoetsen met een

collega-ondernemer. Hoe pak je die slecht betalende klant nu het beste aan? Hoe vind ik zo snel mogelijk nieuwe klanten? Zou ik ingaan op dat aanbod of lijkt het te mooi om waar te zijn? En is mijn geweldig idee ook praktisch haalbaar?

In dergelijke gevallen kan je mij een berichtje sturen via Whatsapp of sms, of mij snel even bellen of mailen. Ik doe mijn best om je onmiddellijk verder te helpen. Ik garandeer in elk geval een antwoord binnen de 24 uur.

1-op-1 brainstormsessie

We zouden over elke vraag een uur of zelfs twee uur kunnen praten, maar dat hoeft uiteraard niet. Merken we allebei dat het echt noodzakelijk is om jouw vraag te beantwoorden of om de kwestie gewoon meer in detail te bespreken, dan plannen we een 1-op-1 sessie in van één of twee uur. Dat kan in de vorm van een live-meeting of via Skype.

Thematische trajecten

Soms is een concreet actieplan nodig. Denk maar aan een marketingplan of gewoon je businessplan. Ook dit kunnen we samen doen. Ik reik jou de kennis en tools aan, afgestemd op jouw bedrijf en je behoeften. In meerdere sessies leer je bij over bijvoorbeeld marketing, sales, strategie of operationele of financiële uitdagingen.

Leg je vraag of uitdaging aan mij voor en dan werk ik voor jou een voorstel op maat uit.

Stel mij je vraag

Zit je nu al met een vraag waar je graag een antwoord op wil? Stel ze mij en ik zeg jou eerlijk hoeveel tijd ik nodig heb om je eerstelijnsadvies te bieden. Je beslist dan zelf of je met mij in zee gaat.

Een andere vraag over hoe ik werk en over wat ik voor jou kan betekenen? Stel ze mij vrijblijvend.

Maarten Debie

Kerkplein 25

8791 Beveren-Leie

0485 61 01 82

maarten.debie@gmail.com

  • Maarten Debie LinkedIn
  • Ondernemercoach Facebook
  • Instagram