top of page
OVER MIJ
220602_F07_STUDIO_ROGER_063.jpg

Het heeft lang geduurd voor ik ondernemer werd. Ik studeerde af als zakelijk vertaler-tolk, en ging ook in die richting op zoek naar een eerste job. Uiteindelijk werd het toch een meer administratieve functie, waar ik al snel voelde dat ik iets miste, alleen kon ik niet echt benoemen wat.

 

Toch had ik moeten weten dat ik wilde ondernemen; tijdens mijn schoolperiode had ik al een handeltje in snoep en frisdrank, en later tweedehands smartphones. Er waren geen zelfstandigen in de familie, en ik stelde me ook weinig vragen bij het waarom van mijn handeltjes.

 

Tot ik opnieuw een bijberoep startte als vertaler. Hoe meer ik er mee bezig was, hoe leuker het werd en hoe meer werk ik kreeg. Daardoor groeide dat bijberoep uiteindelijk uit tot een hoofdberoep, en kwamen zowel Accolade als Nimavert tot stand.

 

Een bij momenten hobbelig parcours heeft me gebracht tot waar ik nu sta en ik heb nog heel veel dromen en dingen die ik wil realiseren. De lange versie van mijn achtergrond en hoe ik mijn eigen toekomst zie, is te uitgebreid om te delen via een website. Ik vertel alles graag bij een koffie of iets fris, en luister even graag naar verhalen van andere mensen.

bottom of page