top of page
STUDIO ROGER

Het verhaal van studio Roger begint als Accolade, opgericht in 1990. Mijn rol bij Accolade begint pas in 2016. Ik was toen al een paar jaar freelancer, maar ik had geen concrete ambities. Ik wilde wel vooruit raken en groeien, maar aangezien er geen doelstellingen en dus ook geen plannen waren, wist ik niet hoe ik moest en kon groeien.

Op een dag belde mijn boekhouder me. Hij vertelde me dat hij nog een vertaalbureau als klant had. De zaakvoerders hadden allebei pensioenleeftijd bereikt en wilden hun zaak niet zomaar stopzetten, en beslisten om Accolade te verkopen. Plots moest ik wel plannen. Met heel veel hulp en moeite slaagde ik er in een plan te maken. Dat zou me geen twee keer overkomen.

Ik leerde vooruit kijken, doelstellingen zetten en plannen te maken om ze te behalen, al ging het absoluut niet vanzelf. Doelstellingen werden niet behaald, plannen werden bijgestuurd, en wereldwijde crisissen passeerden de revue. Maar door vooruit te blijven kijken, verlies je je niet in de waan van de dag.

Zo kwamen Accolade en Creathing samen om Studio Roger te worden, met een fantastisch team van 11. De ambities zijn nog niet vervuld en de wereldwijde crisissen zijn ook nog niet voorbij. We blijven evolueren, plannen en nadenken over onze volgende uitdagingen.

Volg ons team op www.studioroger.be

bottom of page